Sztárok

Keleti Györgyi nyugtatózta magát

Keleti Györgyi a börtönben küzdötte le súlyos gyógyszerfüggőségét – írta meg a Bors.

Keleti Györgyi bevett napi 12 nyugtatótGyörgyit kitartottság miatt egy év nyolc hónap börtönre ítélte jogerősen a magyar bíróság, amit három év próbaidőre felfüggesztettek. A modell azt mondja, hogy sokat tanult a hibáiból, sőt, még segített is neki a börtön.

– Ha nem tartóztatnak le, az szerintem az életembe került volna – mondta Keleti Györgyi Hajdú Péternek. – Tíz éve komoly gyógyszerfüggőségem volt, napi 10-12 szem nyugtatót szedtem. Ahhoz kellett, hogy a mindennapjaimat élni tudjam, és senki nem vette észre rajtam. Miután Németországban letartóztattak, már az első éjszaka jelentkeztek az elvonási tünetek. Hallucináltam, remegett a kezem, rángattak az izmaim, hol izzadtam, hol melegem volt, s gyakran azt vizsgáltam, élek-e még, van-e pulzusom. Ezért kerülhettem a rabkórházba, ahol saját erőmből kellett leküzdenem az elvonási tüneteimet. Körülbelül két hét után kezdett javulni az állapotom – magyarázta Györgyi, aki saját bevallása szerint azért beszél erről, mert már teljesen tiszta, és úgy érzi, példájával segíthet azoknak, akik valamilyen függőségben szenvednek.

 

Keleti Györgyi bevett napi 12 nyugtatót

Keleti Györgyi: Rózsadombról a börtönbe

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top