Sztárok

Házasságot megmentő celebgyerekek

Egy érzelmileg megterhelő, problémás időszakban fogantak, talán nem is tervezetten. Gyerekek, akiket nagyon szeretnek híres szüleik, s akiknek akaratukon kívül meghatározó szerep jutott: megmentették szüleik kapcsolatát, házasságát, újra összekovácsolták a szürke hétköznapokban megfáradt egykori szerelmeseket.

Brad Pitt és Angelina Jolie
Utolsó percben jöttek az ikrek
Házasságot megmentő celebgyerekekHárom esztendővel ezelőtt kiszivárgott beszélgetés szerint Angelina Jolie többször is eljutott arra a pontra, hogy elhagyja Brad Pittet. A TMZ és Perez Hilton nevű internetes portálokra felkerült hanganyag szerint Jolie egy bárban panaszkodott valakinek, hogy mennyire elege van Brad Pittből, és hogy megromlott a kapcsolatuk. „Szeretem őt, de megőrjít a politikai nézeteivel, a felszínességével és a gyerekességével. Semmit nem csinál elkötelezetten, nincs önálló véleménye. Egyre boldogtalanabb vagyok mellette” – így hangzott Jolie vallomása, aki soha nem tagadta a felvétel valósiságát. Akkoriban olyan hírek is napvilágot látottak, hogy már ügyvédet fogadtak Brad Pitt-tel és megosztoztak mesés vagyonukon is. Ám a válság előtt Jolie már mesterséges megtermékenyítésre járt, hiszen mindenképpen akartak még babát Braddel. Ugyan az amerikai sajtó szerint ez időben már nem akarták annyira az újabb babát, mégis megfogant. Jolie és Brad ekkor döntöttek úgy, hogy adnak még egy esélyt a kapcsolatuknak. Amióta Knox és Vivienne megszületett, mindketten sokat változtak, nyugodtabbak, kiegyensúlyozottabbak lettek, és úgy érzik, a két kicsit a legjobbkor érkezett négy másik gyerekük mellé, hiszen még jobban összekovácsolta őket. Talán már nem is lennének együtt.

Házasságot megmentő celebgyerekekNicole Kidman
Menekült volna alkoholista férjétől
A színésznő is a szakítást fontolgatta, hiszen egyre nehezebben viselte el, hogy férje, Keith Urban alkoholista, és gyakran van depressziós időszaka. Kidman még pszichológushoz is járt, hogy tanácsot kapjon, és sokáig hezitált, hogy mi lehet a megoldás. Végül úgy döntött, hogy kiáll problémákkal küszködő férje mellett, és a válás helyett még egy gyermeket vállalnak. Ám Kidman nem szülhetett újra, rettenetesen megszenvedte első terhességét, kész orvosi csoda volt, hogy világra tudta hozni a kis Sunday Rose-t, ezért Keith-szel béranya segítségét kérték.  A kis Faith Margaret tartós boldogságot és nyugalmaz hozott a pár életébe.

 Még több sztárhírért kattints ide!

Házasságot megmentő celebgyerekekGwen Stefani
Bezavart a szex
Gwen Stefanit arculcsapásként érte a hír, hogy férjéről, Gawin Rossdale-ről kiderült, hogy biszexuális. Egy transzvesztita művész és Rossdale kapcsolatáról Boy George beszélt életrajzi könyvében. Gavin Rossdale akkor sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarta az ügyet. Később azonban bevallotta, hogy valóban volt szexuális kapcsolata a transzvesztita művésszel, de az kizárólag egyetlen éjszaka volt, és 17 éves korában még fogalma sem volt a szexualitásáról, ezért tapasztalatokat gyűjtött. „Sosem akartam eltitkolni. Sőt egyáltalán nem gondolom, hogy bármi rossz lenne ebben. Ez a felnőtté válás folyamatának része.” Gwen végül elnézte a dolgot, annál is inkább, mert éppen akkoriban született meg második kisfiuk, Zuma, aki  barátaik szerint újra összehozta a szerelmeseket. „Ha Zuma nincs, talán már nem lennének együtt” – mondta el egy közös ismerős.

 

 

 

Házasságot megmentő celebgyerekekSarah Jessica Parker és Matthew Broderick
Alkohol és szeretők
A színészpár házassága két évvel ezelőtt jutott mélypontra. A színészről ugyanis kiderült, hogy rendszeresen fiatal lányokat szed fel New York-i bárokban. Sarah Jessica összeomlott, annál is inkább mert kiderült, hogy férje hűtlensége mögött nem az unalom vagy a vágy rejlik elsősorban, hanem annál sokkal rombolóbb: az irigység. Broderick karrierje ugyanis már régen vakvágányra futott, elhízott, alkoholproblémákkal is küszködött, s képtelen volt feldolgozni, hogy felesége a Szex és New York filmeknek köszönhetően sikeres és dúsgazdag. Sokan próbálták lebeszélni Jessicát a házassága folytatásáról, de a színésznő úgy döntött, ad még egy esélyt Matthew-nak. Nyelt egyet és visszafogadta, valamint pszichológushoz küldte a hűtlen férfit. Sarah mindenáron szerette volna egy kisgyerekkel megajándékozni férjét, de a baba nem jött össze. Ezért béranya segítségét kérték, s azóta megszületett a kis Marion és Tabitha. A hírek szerint Matthew is megnyugodott valamelyest, sőt mintaapa és -férj vált belőle; rájött, hogy felesége hiába sikeresebb, mégis nagyon szereti őt, és nagy szükség van rá a család irányításában is.

A hét legjobb videó! Kattints ide a CAfé TV ajánlatához!

Házasságot megmentő celebgyerekekGregor Bernadett
A család az első
A magyar színésznő egy szenvedélyes viszony után Magyar Attilával visszatért táltos férjéhez, Somogyi Istvánhoz. Bernadett mindig is szerette a férjét, de a döntésében közeli ismerősök szerint nagyban közrejátszott a táltossal közös kisfia, Álmos is. „István ragyogó édesapa, s tudja ezt Berni is. Szerepet játszott a döntésében az is, hogy nem akarja Álmost elszakítani az édesapjától. A kisfiú nagyon apás ráadásul, nagyon szereti az édesapját, s Berni a kialakult helyzetben azt nézte, ami a fiúcskának a legjobb” – mondták Berni környezetében a Nők Lapja Cafénak.

 

 

 

 

 

 

Balkézről született gyermek vezetett a váláshoz
Arnold Schwarzenegger és Maria Shriver legendásan biztosnak tűnő házassága éppen amiatt ért véget, mert a színész bevallotta: hosszú évekkel ezelőtt viszonya volt házvezetőnőjével, Mildred Baenával és a kalandból egy közös kisfiú is született. Noha fontos leszögezni, hogy erről nem a kisfiú, sokkal inkább az édesanyja tehet. A sors és a hűtlen férfi kegyetlensége, hogy a kisfiú mindössze egyetlen héttel azután született, hogy Arnold felesége életet adott Christopher nevű közös fiúknak. Az pedig már mondani sem kell, hogy a botrány kirobbanása óta még két balkézről való gyerek került elő…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top