Sztárok

Kipakolt Liptairól a stylist

Látványosan megváltozott Liptai Claudia öltözködési stílusa az utóbbi időben. A Megasztár ideje alatt feltűnő ruhákat hordó Liptai elegáns, nagyvilági díva lett. De vajon miért? Íme, a stylist vallomása.

Kipakoltak Liptairól-vall a stylistA Megasztár alatt számos kritika érte Liptai Claudia öltözködését. Túlságosan kihívónak, kirívónak találták, és számos cikk született arról, hogy miért is kell a kisgyermekes édesanyát tinilánynak öltöztetni. Claudia stylistja akkor azzal védekezett, hogy a műsor jellegével illően öltöztetik Claudiát,.

Ám azóta nagyot fordult a világ Liptai külsejét illetően, hiszen levágatta a haját, szőke lett, és elképesztő formában van, ráadásul A Nagy Duett című műsorban nagyon ízlésesen is öltöztetik. Nem lehet nem észrevenni, hogy mennyit változott. Stylistja, Király Gabi szerint a fekete szín remekül áll a dögös, szőke Liptainak.

– A szettek kialakítását az alapoknál kell kezdeni, ezért a szőke hajszínhez igazítottam Claudia új stílusát. A kis fekete ruha minden mennyiségben jól áll Claudiának, ahogyan a kifinomult, elegánsan szexis stílus is. Én ezt a vonalat követem – magyarázta Király Gabi, aki hozzátette: Claudia nagyon is tisztában van az adottságaival, és tudja, mi áll jól neki.

– Ez a műsor már nem csak a tini korosztálynak szól, ezért megpróbáljuk olyan ruhákba öltöztetni Claut, melyek passzolnak a műsor eleganciájához. Vérbeli olasz dívát faragtam belőle – tette hozzá a stylist.

 

Kipakoltak Liptairól-vall a stylist

Ki vigyáz Liptai kislányára?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top