Sztárok

Vallott múltjáról Alekosz feleségjelöltje!

Alekosz egykori menyasszonyjelöltje, Beatrix a napokban kétes múltja miatt esett ki a Szerelem a legfölsőbb szinteken című műsorból. A Light Night című műsorban pedig szembesítették azzal a férfival, aki azt állítja, a lánynak kétes múltja van és csak kihasználja a férfiakat, így Alekoszt is.
Perverz alak lopta el Ördög Nóra bikinijét

Beatrix húgával, Magdival együtt küzdött a villában Alekosz szívéért, ám a nemrég napvilágot látott hírek – luxusprostituáltként dolgozik, ráadásul több vasat is tart a tűzben – Beatrix számára a játék végét jelentették. A lány múltját megszellőztető férfi így nyilatkozott róla: „Én a vendége voltam, akkor még az igazi nevét sem tudtam” – mesélte, elmondása szerint ugyanis a lány a Niki nevet használva dolgozott. Később szimpatikusak lettek egymásnak, és a személytelen szolgáltatás átalakult szerelemmé, kapcsolattá – legalábbis Attila így emlékszik. A férfi a forgatáson egy köteg papírral jelent meg, amellyel bizonyítani akarta állításait. A papírhalmaz között voltak kinyomtatott e-mailek, SMS-ek, csekkek, amelyek szerinte azt mutatják, hogy Beatrixnak még a lakását is Attila fizette, illetve repülőjegyek, amelyeket ő küldött, amikor a lány külföldön ragadt.
Beatrix a beszélgetés előrehaladtával már inkább nem tagadott: néhány dolgot elismert, köztük azt, hogy többször valóban a férfi fizetett helyette, ám állítása szerint ő ezeket később mindig megadta neki. Azt azonban még mindig tagadja, hogy lett volna közöttük szexuális kapcsolat, és hogy ő prostituáltként dolgozott.

Vallott múltjáról Alekosz feleség jelöltje!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top