Sztárok

Példát akarnak statuálni Liptaival?

Liptai Claudia egy parkolási botrány kellős közepén találta magát. Sokak szerint példát akarnak statuálni vele.

Liptai Claudia Stohl sorsára jut?Ha egy sztár butaságot, törvénybe ütközőt csinál, vagy önhibáján kívül bajba kerül, akkor számíthat arra, hogy ügye hatalmas nyilvánosságot kap, és bizony jobban felértékelődik, mint ha egy hétköznapi ember követte volna el ugyanazt a vétséget.

Liptai Claudia is hibázott, amikor rokkantkártyával parkolt a belvárosban. Igaz a Blikk tegnapi információ szerint Claudia azt vallotta a rendőrségen, hogy véletlenül esett a műszerfalra a kártya.

Hogy szándékosságról volt szó, vagy véletlenről, azt mi nem tudhatjuk, de sokak szerint Liptaival példát akarnak statuálni. A rendőrség ugyanakkor nemrég nagyszabású razziát kezdett, folyamatosan ellenőrzik, jogosan használják-e a rokkantkártyát az autósok.

„Eddig 67 személyt fogtunk el, akiket közokirat-hamisítással gyanúsítottunk meg. Csak hétfő reggel 8 és 10 óra között hat ember akadt fent az ellenőrzésen” – közölte Fülöp Valter, a budapesti rendőrfőkapitány bűnügyi helyettese, aki szerint elkeserítő, hogy jól szituált emberek luxusautókkal valamelyik hozzátartozójuk kártyájával parkolnak.
„Ezt a jelenséget fel akarjuk számolni!” – szögezte le Fülöp Valter, aki azt is hozzátette, hogy akár három év szabadságvesztést is lehet kapni ezért a bűncselekményért.  

Liptai Claudia Stohl sorsára jut?

Árulják Liptai aktfotóit

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top