Sztárok

Levetítik Diana haldoklását a filmfesztiválon?

Szenzációsnak szánt, de sokak szerint kegyeletsértő fotót készülnek bemutatni Cannes-ban a Diana életét feldolgozó film kapcsán.
Meglátogatta édesanyja sírját Vilmos herceg

A kilencvenperces filmet, ami a Törvénytelen gyilkosság címet kapta, Cannes-ban mutatják be. A Diana hercegnő és Dodi al-Fayed halálát bemutató „alkotás” már most nagy vihart kavart, hiszen kiszivárgott, hogy a filmben látható lesz egy fekete-fehér fotó, ami másodpercekkel azután készült, hogy a haldokló Dianát kiemelték a koporsójává vált Mercedesből. A képen állítólag teljesen felismerhető Diana, és az is jól látható, hogy milyen súlyos sérüléseket szenvedett, a teste tiszta vér, egyedül az arca volt teljesen ép.

Levetítik Diana haldoklását a filmfesztiválon?

Diana 1997-ben halt meg a párizsi Alma alagútban, amikor az őt és szerelmét, Dodi al-Fayedet szállító autó belerohant a falba. Dodi apja, a milliárdos Mohammed al-Fayed soha nem dolgozta fel a tragédiát, s az elmúlt esztendőkben összeesküvés-elméletek egész sorát gyártotta.  Mohammed azt állította, hogy Diana gyilkos merénylet áldozata lett, amikor Erzsébet királynő férje, Fülöp herceg tervelt ki összejátszva Károly herceggel. Az idős milliárdos az elmúlt években sok borsot tört a királyi család orra alá botrányos teóriáival, amelyeket rendre megosztott a sajtóval is.

 

Levetítik Diana haldoklását a filmfesztiválon?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top