Sztárok

VV Anikó megbánta, hogy szerelmet vallott Bécinek

Bájos pofi, ártatlan tekintet, kedves mondatok. Mégis megfoghatatlan VV Anikó személyisége. A Való Világ legutóbbi kiesőjéről soha nem tudni, mi jár igazából a fejében. Mindössze két dolgot merünk biztosra venni vele kapcsolatban: műsorvezető akar lenni, és nagyon szereti az anyukáját.
VV Anikó megbánta, hogy szerelmet vallott Bécinek

Anikó és Jerzy között forrt a levegő

Nem mondhatnánk, hogy te voltál a kiegyensúlyozottság példaképe a villában. Miért voltál ennyire labilis idegileg?
Rengeteg minden felértékelődik bent. Amit az emberek kint teljesen lényegtelennek gondolnak, az bent nagyon hiányzott. Például hogy nem tudtuk, mennyi az idő. A barátság, a szeretet fogalma is felértékelődik bent. Az, hogy egy percet beszélhetsz az édesanyáddal, az sok időnek tűnik. Kint pedig  sokszor megesik, hogy az ember már le akarja rázni, amikor hívják.

„Nem gondoltam volna, hogy ennyire érzékeny
és szerethiányos vagyok”
Fotó: Sanoma Archív / RTL Klub Sajtóklub

Te voltál az egyetlen, akinek nagyon nem stimmelt a beköltözés előtti videója a később látottakkal. A műsor előtt azt nyilatkoztad, veled könnyű együtt élni, és hogy mindig nevetsz. Ehhez képest te sírtál a legtöbbet.
Nem gondoltam volna, hogy ennyire érzékeny és szeretethiányos vagyok. Mielőtt beköltöztem, mondtam a barátaimnak, hogy ha kétszer sírok, akkor már baj van. Hát ezt szerintem megszorozhatjuk jó párral. De egy kicsit megerősödtem bent, úgy gondolom.

Oké, de nem lehet mindent a szeretethiányra fogni. Így azt sem, hogy jó pár fiúnak szerelmet vallottál odabent.
Nem terveztem, hogy egymás után mindegyikbe beleszeretek, sőt én nem is mondanám azt, hogy szerelem volt. Ha ott vagy bent, és egy kicsit nőnek érzed magad valaki mellett, akkor abba olyan erősen kapaszkodsz, hogy hihetetlen. Igen, inkább kapaszkodásnak nevezném ezt.

Azért Bécinek mégiscsak zokogva vallottál szeremet… És Olivérnek is.
Direkt próbáltam kerülni az olyan helyzeteket, amikből rosszul jöhettem ki. Egyedül a Bécinél volt az, amikor konkrétan kimondtam, hogy szeretem. Nem akarok az alkohollal takarózni, de igen, elmondtam neki, és nagyon megbántam. Neki kint itt volt a barátnője, de az ember az érzelmeinek nem tud parancsolni.

Hétfőn a NekedValóban Király L. Norbi érkezett a stúdióba, hogy meglepjen téged. Te viszont láthatóan húztad a szád. Miért volt ez?
Norbinak azért nem örültem, mert ez a téma sokszor jött fel. Én X-Faktor-rajongó vagyok, és nagyon kedveltem a Norbit, és végig neki szurkoltam. Alekosz meg is kérdezte, hogy el tudnék-e vele képzelni egy kapcsolatot, és mondtam, hogy nem. És amikor bejött a villába, annyira mondták, hogy pusziljam meg, meg jajj, itt a Norbi, hogy komolyan mondom, én is elhittem, hogy akarok tőle valamit. És jött a lehetőség, hogy levelet írhatok neki, és lehet kint valaki, aki vár rám, az nagyon jólesett. De mivel a válaszából kiderült, hogy nem lesz köztünk semmi, nem gondolom, hogy örülnöm kellett volna neki.

Anikó és édesanyja
Anikó és édesanyja
Fotó: Sanoma Archív / Bessenyei Gergely

Anyukádat sok támadás érte, amiért nem volt itt a párbajodon, és nem állt ki melletted.
Nekünk rengeteg hitelünk van, és én mondtam neki, hogy menjen ki külföldre dolgozni. Három lakáshitel, kocsi, még a mikrót is hitelre vettük. Ezért esett rosszul, amikor azzal bántották, hogy nem jött haza a párbajomra. Az emberek ma nem tehetik meg, hogy ne dolgozzanak. Ő ezt értem tette. Nagyon büszke voltam rá. Azért nem tudott itt lenni, mert az én házam hitelét fizette. Lehet engem bántani, de ha valaki az anyukámat veszi elő, azért harapok.

Két lehetőség van: vagy tiszavirág-életű celeb leszel, vagy megmaradsz a médiában, de erre van kevesebb példa. Mire akarod kihasználni a hirtelen jött hírnevet?
Édesanyámat szeretném segíteni; mindent megtett értem, amikor kicsi voltam, most mindent szeretnék neki visszaadni.

VV Anikó megbánta, hogy szerelmet vallott Bécinek
„Soha nem játszottam meg magam
a villában”
Fotó: Sanoma Archív / Bessenyei Gergely

Őszinte leszek veled. A villában te voltál az egyetlen, akinek egy szavát, egy pillantását és egy gesztusát sem nagyon mertem elhinni. Miért lehet ez?
Pedig minden én voltam. Soha nem játszottam meg magam a villában. Mindig megmondtam, ha bajom volt. Az is én voltam, aki segít, ha baj van, az is én voltam, aki hisztis, és igen, az is, aki kárörvendő. De ezek szerintem teljesen normális emberi tulajdonságok, és amúgy is, fél évig még én sem lettem volna képes színészkedni. Maximum annyi, hogy nem lehet elfelejteni a kamerákat. Inkább bizonyos helyzetekben a stílusom visszafogottabb volt, szebben beszéltem, mint ahogy azt kamerák nélkül tettem volna.

Elég sok mindenkivel  kötöttél „világraszóló barátságot” odabent, mennyi ebből az igaz barátság?
Sokszor dobálóztam bent a barátság fogalmával. Barátom az, aki a Való Világ előtt is az volt, kitartott mellettem, és most is kitart. Ő a barátom. Sok telefon jön olyan emberektől, akikkel utoljára az általános iskolában beszéltem. Köszönöm, ezekre az emberekre nem tartok igényt. De úgy gondolom, hogy néhányukkal baráti kapcsolatot fogok kialakítani, ha véget ér a Való Világ.

Kire gondolsz pontosan?
Akiben pozitívan csalódtam, az Gina. Zavar, hogy ennyire bántják, pedig ő egy jó ember. Próbált segíteni, hogyan kezeljem a kinti életet, vigyázott anyukámra. Ha ez az ember kitartott mellettem, akkor én is ki fogok tartani mellette, és nem érdekel, ki mit mond róla. Menjenek a fenébe.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top