Sztárok

Miért kellett rendőrségre mennie Zámbó Editnek?

Tegnap szembesítették a egymással a rendőrségen Zámbó Jimmy halálának szemtanúját, Hulé Évát és Zámbó Editet.

Szembesítették Zámbó Editet és Hulé ÉvátA Blikknek adott interjúban az egykori szemtanú – aki tíz év után módosított a vallomásán – azt mondta: Edit asszony indulatos volt a rendőrségen, hangosan beszélt. „Azt mondta, hogy nem láthattam semmit, mert lent voltam a nappaliban (Jimmy az emeleten halt meg – a szerk.) Két órán keresztül tartott a szembesítés, de mindketten kitartottunk álláspontunk mellett… Soha nem gyilkosoztam le senkit, de tény, hogy emberölés miatt nyomoznak” – mondta Hulé a Blikknek, majd hozzátette, hogy marcangolja az önvád, amiért magába zárta az igazságot, elsősorban a két Zámbó fiú miatt, akik azóta felnőttek.
Kérdés, hogy vajon mit éreznek a gyerekek most, hogy az anyjukat rendőrségre citálták az asszony miatt. Hulé Éva ellen egyébként két eljárás is indult. Az egyik az egykori hamis tanúzásért, a másikat Edit asszonyt indította, aki jó hírneve megsértéséért perelte be a nőt ötmillió forintos kárigénnyel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top