Sztárok

Hogyan illeszkednek vissza a társadalomba a villalakók?

Éva dühkitörései egyre súlyosabbak, Jerzyben túlteng az önbizalom, Anikó hisztérikus, és még Alekosz is kezdi elveszteni a lába alól a talajt. Mi lesz velük ezután?

 Hogyan illeszkednek vissza a társadalomba  a villalakók?

Lakótársai feljelentették VV Anikót

Egy pszichológus szerint nem ártana foglalkozni a hamarosan „felszabaduló” villalakókkal, akik fél éve semmit sem tudnak a külvilágról. Alekosz bántja villatársait, Jerzy öntudatára ébredt, Anikó labilis, Éva pedig már-már félelmetes.

– Fél év társadalomtól való elzártság komoly hatással van egy ember személyiségére. Az utolsó négy villalakó lassan hat hónapja él a külvilágtól elzártan, de míg a börtönből szabaduló rabok különböző programokon vehetnek részt, hogy vissza tudjanak illeszkedni a társadalomba, a villalakókat komoly sokk éri idekint, hiszen időközben még híressé is váltak. Ezt a jelenséget nagyon nehéz egyedül feldolgozni, ezért mindenképpen azt javaslom nekik, hogy forduljanak szakemberhez, aki segít nekik a helyükön kezelni az őket érő impulzusokat – árulta el a pszichológus.

Fotó:RTL Klub/Sajtóklub/Hajnal András
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Hajnal András

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top