Sztárok

VV Éva “csak” akkor bunkó, ha iszik

Barátnője szerint Éva nem akarta hátba támadni Alekoszt, csak kicsit többet ivott a kelleténél. Mindig lehet még mentség Éva tettére az, hogy részeg volt?

VV Éva csak részegen szúr hátba

VV Éva csak részegen szúr hátba

Szexoldalon hirdetik Évát

Nagy port kavart a minap, amikor kiderült: Éva részegen arra buzdította Anikót, hogy vigye ki párbajozni Alekoszt, és hogy fogjanak össze és „csinálják ki a fiúkat”.

Alekosz édesanyja, Vája asszony nem érti Évát. „A fiam mindent megtesz a barátaiért, soha nem hagyja őket cserben. Számára ismeretlen fogalom az, hogy hátba támadás. Nem is értem ezt a lányt…” – mondta a görög fiú anyukája. Éva barátnője azonban védelmébe vette a törtető lányt. Szerinte mindenről az alkohol tehet. „Éva nagyon szereti Alekoszt, ebben biztos vagyok. Kicsivel többet ivott a kelleténél, és beszélt összevissza” – mondta. A kérdés már csak az, hogy meddig tűrik el még a villalakók és a nézők, hogy Éva részegen hátba szúrja a barátját?

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top