Sztárok

Egymilliót osztott szét Schobert Norbi

Adakozik hazánk fitneszguruja, Schobert Norbi.

Egymilliót osztott szét Schobert NorbiAmellett, hogy vagyonáról legendák keringenek, Schobert Norbi nem szűkmarkú, ha jótékonyságról van szó.

A fitneszguru egymillió forintot adott a Főnix mentőszolgálatnak. Norbinak mindig is határozott véleménye volt arról, hogyan kellene az országban a segélyeket elosztani. 

„Meg kell szüntetni itthon minden segélyt, kivéve a ténylegesen 100%-os rokkantaknak járót. Aki nem dolgozik, ne is egyék – mondja a régi fáma. Tarthatatlan, hogy az ország tönkremegy, a dolgozók, vállalkozók az életükért küzdenek, és modellek, etnikumok, feketézők, ügyeskedők belenyúlnak a közösbe. Éhhalál ellen lehet szervezni közmunkát, krumplit és tüzelőt osztani” – ezt írta Schobert Norbi a legnagyobb közösségi portálra véleményként arra vonatkozóan, hogy kiderült: hazánk egyik legsikeresebb modellje, Zimány Linda  segélyért folyamodott annak idején.

 

Egymilliót osztott szét Schobert Norbi

Rubint Réka máris lefogyott és izmos

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top