Sztárok

Tíz napig volt kórházban a Barátok közt sztárjának gyermeke

A színésznő kisfia, Bálint a 34. hétre született, sokáig a koraszülöttosztályon gondozták. Mérai Katalin tudja, milyen érzés keresztüljutni mind a babának, mind a szülőknek a kritikus időszakon. Ezért is csatlakozott a Honvéd Kórház Koraszülött Alapítványához, ahol innentől kezdve jószolgálati nagykövetként segíti a működésüket.

Tíz napig volt kórházban a Barátok közt sztárjának gyermeke

Tíz napig volt kórházban a Barátok közt sztárjának gyermeke

Távozik a  Doktor Addison sztárja

„Azt gondolom, hogy fontos feladatunk nekünk, ismert embereknek valamilyen jó ügy mellé állni és üzenni, hogy emberek, baj van, figyeljetek oda egymásra – magyarázza Kata. – Amikor megszületett Bálint, és tíz napot töltöttünk a koraszülöttosztályon, akkor jöttem rá, mennyire fontos a szülők tájékoztatása és az előre felkészülés kritikus helyzetekre. Részt veszek a Tudatos Szülők Iskolája misszióban, ahol különféle előadásokkal választ kaphatunk arra, milyen esetek állhatnak elő koraszülött babák esetében. Amikor ott van a szülő a kórházban, szinte megszűnik a külvilág, és csak a kisbabával foglalkoznak. Én hatalmas összefogást tapasztaltam a szülés után, minden mama beszélgetett a problémákról, és egyre többet tudtunk meg a koraszüléssel kapcsolatban. Ezért gondolom, hogy ha előre felkészülünk mindenre, nem érhet váratlanul semmi a kisbabánk világrajövetelekor.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top