Sztárok

Liptai bármit megtehet?

Hetek óta Liptai Claudiától hangos a sajtó, ám nem csupa pozitív hírrel kerül a címlapokra. Noha azt mondják, a negatív reklám is reklám, egy független PR-szakértő szerint a mostani cikkek már nem tesznek jót a műsorvezető megítélésének.

Veszélyben Liptai Claudia karrierje?

 
Veszélyben Liptai Claudia karrierje?

Claudia bocsánatot kért

Először szerelmi élete került terítékre, majd öltözködése és új frizurája adott okot a pletykálkodásra. Gyakorlatilag alig volt olyan Mokka, hogy Claudia ne mutatott volna valamiből többet a kelleténél. Aztán jöttek az elszólások, hogy nem tudta, mi Törökország fővárosa, majd a csúnyán beszólása Bangó Margit művésznőnek. S végül a parkolási botrány, ami miatt eljárást is indítanak ellene.
Megkérdeztünk egy független PR-szakértőt, aki szerint Claudia nem jó irányba halad. „Persze egy sztár nimbuszát emelik a nagy szerelmek, a balhék, de az utóbbi időben történtek egyszerűen csak azt támasztják alá, hogy Claudia bármit megtehet, neki nincsenek tabuk. S ez visszatetszést kelt az emberekben. Előbb vagy utóbb, de hiteltelenné válik az az ember, aki kevésbé tűnik ki szakmai felkészültségével, csak emberi botlásaival kerül a címlapokra. Ez a rokkantak helyén való parkolás pedig nagyon rosszat tesz neki” – mondta el Tóth Eszter.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top