Sztárok

VV Béci mindenkinek beszólt az utolsó napján

Béci a párbaj előtti nap kelt ki magából. A fiú minden villalakóval csipkelődött. Talán érezte a vesztét? Az biztos, hogy idegesebb volt, mint azt mutatta.
VV Béci mindenkinek beszólt

Béci nekiment Évának: „Gyűlöllek!”

VV Béci mindenkinek beszóltTegnap szoros párbajon, de Béci kiesett a Való Világ játékból. Már előző este érezni lehetett a feszültséget a fiún. Még egykori jó barátját, Jerzyt sem kímélte Béci. Már korán reggel belekötött. „Ha másba nem is vagy jó, de legalább ebben igen…” Majd elemezni kezdte a személyiségét. „Nem azért mondom, de Jerzy egy csendes őrült…” Érdekesség, hogy pár perccel korábban még Alekoszt szapulta. „Na mindjárt jön az alkoholista lakájom, Alekosz” – vágta oda a kamerának Béci a Vacsoracsata-hét utolsó napján. A párbaj előtti „ötös” utolsó közös estéjén más dráma is volt a villában. Éva ugyanis vörösre sírta a szemét, mert Anikó nyerte a főzős hetet. „Éva finoman szólva tönkrevágta a hetet. Ez a nő nem tud veszíteni” – reagált az összefoglalóban Balázs Éva hisztijére.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top