Sztárok

Kossuth Lajos rokona is továbbjutott a Csillag születikben

Kossuth Gergő egy régi filmslágerrel jutott tovább a tehetségkutatóban tegnap este. A 21 éves fiú néhány éve tudta csak meg, hogy Kossuth Lajos távoli rokona.

 Kossuth Lajos rokona is továbbjutott a Csillag Születikben

VV Gigi jelentkezett az X-Faktorba

„Valóban Kossuth Lajos oldalági leszármazottja vagyok. A családunk 2002-ben nézett utána, és ekkor derült ki, hogy apai ágon hatodik generációs leszármazottja vagyok Kossuth Lajos unokatestvérének. A rokonság tehát távoli, de soha nem ezért voltam a középpontban. A versenyről pedig mindenképpen nyertesként akarok hazatérni, de ez nem feltétlenül a végső győzelmet jelenti.” A Pápán élő Gergő tegnap este egy régi filmslágerrel lépett fel a Csillag születikben, és lenyűgözte a zsűrit. Pedig nem is ő jelentkezett a tehetségkutatóba. „Akkor tudtam meg, hogy a szerelmem nevezett be, amikor felhívtak az RTL Klubtól, hogy mikor tudnék menni a válogatásra. A barátnőm pedig ott kuncogott mellettem.” Gergő december óta van együtt a lánnyal, de kapcsolatukat nem félti, mert szerinte ez a verseny csak elmélyíti majd az érzelmeiket.

Kossuth Lajos rokona is továbbjutott a Csillag Születikben

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top