Sztárok

Hírességek furcsa történetei a vágyfokozóval

Vágyfokozó! Van, aki nyíltan vállalja, van, akit belekevernek, és van oly sztár is, akit volt szeretője buktatott le. Sztárok története a potencianövelőkről.

Félt kipróbálni
Korda György énekesnek egy internetes fórumon szegezték neki a kérdést: használ-e vágyfokozót? „Bevallom, hogy kipróbáltam volna kíváncsiságból ilyen gyógyszert, csak féltettem a szívemet. Így a kémiai potencianövelőket nem ismerem, az én vágyfokozóm neve: Balázs Klári.”

Hírességek furcsa történetei a vágyfokozóvalCsak így bírta a tempót
Tiger Woods sikeres golfcsillag és a gondos, szerető férj szerepben tetszelgett mindaddig, amíg le nem bukott. Kiderült, hogy tucatnyi nővel csalta feleségét. Miután mocskos szexügyei világot láttak, asszonykája elhagyta, és a szponzorok többsége is elpártolt tőle. Ráadásul egyik volt szeretője, Rachel Uchitel arról is kitálalt a sajtónak, hogy a golfbajnoknak bizonyos pirulákra volt szüksége az ágyban, hogy megfelelő teljesítményt tudjon nyújtani. „Pontosan nem tudom, mit szedett be, de szex előtt mindig bekapkodott valamit, csak így volt képes kielégíteni” – állította az alkalmi szerető.

A volt szerető elárulta

Stohl András volt szeretője a Bors című napilapnak azt állította, hogy a színész 2002-es balesete óta kényszerül potencianövelő szer használatára. „Egyéjszakás kalandra számítottam, de fél évig tartott a viszonyunk. Szenvedélyes, tapasztalt szerető volt, de majdnem minden alkalommal igénybe vett egy kis segítséget. Kiderült, hogy rendszeresen szed potencianövelő gyógyszert, amit az orvos írt fel számára. Elmondta, hogy a nyolc évvel ezelőtti autóbalesete során olyan maradandó sérülést szenvedett, amely miatt csak naponta egyszer képes együttlétre…” – állította a névtelenségbe burkolózó szerető.

Hírességek furcsa történetei a vágyfokozóval„David Beckham is ezt használja!” – vagy mégsem?
Egy kínai potencianövelő szert néhány éve úgy próbáltak népszerűsíteni, hogy hírességek korábbi nyilatkozataiból vágtak össze reklámfilmet. David Beckham, Sean Connery és Keanu Reeves természetesen nem tudtak róla, hogy egy vágyfokozó készítményhez adják a nevüket. A reklámról hamar kiderült, hogy hamisítvány. Amint a sztárok fülébe jutott a turpisság, a hirdetést levették műsorról. A videót itt nézhetitek meg!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top