Sztárok

Agyvérzést kapott Kozsó

Napokig beszélni sem tudott, és teljesen elvesztette kapcsolatát a külvilággal agyvérzése következtében Kozsó, aki a Story magazin csütörtökön megjelent számában beszélt először súlyos betegségéről. Az exkluzív interjúból kiderül, hogyan bénult le teljesen váratlanul a zenész-énekes, pont édesapja születésnapján.
 Agyvérzést kapott KozsóPszichológussal keres új nőt Kozsó

Csak a szerencsének és saját lélekjelenlétének köszönheti Kozsó, hogy még életben van: a zenész stroke-ot, vagyis agyvérzést kapott – írja a Story magazin csütörtöki számában. Kozsó súlyos állapotban került be a váci kórházba, testének egy része lebénult, arca elzsibbadt, alig pár szót tudott csak kimondani. Az életébe kerülhetett volna, ha valaki nem siet a segítségére, hiszen orvosainak még azt sem tudta ilyen állapotban elmondani, mi történt vele.

Az utóbbi hetekben már furcsa pletykák kezdtek elterjedni arról, hogy Kozsó megpróbált önkezével véget vetni életének, de olyan is volt, aki tudni vélte, hogy kórházban van. A Story magazin derítette ki, hogy az énekest valójában súlyos agyvérzése miatt kezelték kórházban. Kozsó egyedül a lapnak mesélt arról, hogyan lett rosszul édesapja születésnapján, és milyen hatással volt rá ez a halálközeli élmény.

További részletek a Story magazin csütörtöki számában, amelyből az is kiderül, az orvosok szerint mi okozta Kozsó súlyos betegségét, és miért döntött úgy a sztár, hogy nyilvánosan beszél állapotáról a lapnak. Ha elolvasod, azt is megtudod, ki volt az énekes mentőangyala…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top