Sztárok

Exkluzív Jennifer Aniston-interjú: “Még hiszek a kapcsolatokban, családra vágyom”

Jennifer Aniston már nem foglalkozik sem a volt férjével, sem annak új családjával. Azt mondja, csak a saját élete érdekli, a barátai, a szerettei. És igen, vágyik családra és hisz abban, hogy negyven után is megtalálhatja még azt a férfit, aki hosszú távon mellette marad.
Barátaival Mexicoban
Barátaival Mexikóban

Tavaly Mexikóban ünnepelte a születésnapját, azt mondta a barátainak, hogy ez volt élete legjobb bulija.
Ó, igen, az egy nagyszerű születésnap volt. Egy barátom elmondta, hogy a mexikói nyaralóhelyek küszködnek, mert egyre kevesebb a vendégük, egyrészt a sertésinfluenza riasztja el az embereket attól, hogy odamenjenek, másrészt a kábítószeripar és a bűnügyi hírek. Azok az emberek pedig, akik ott dolgoznak, csak úgy tudnak megélni, ha vannak odautazó turisták. Ezért döntöttük el, hogy odamegyünk. De egyébként is Mexikóba akartam utazni, egy tijuanai árvaházat támogattam.  

Mit jelent az ön számára, hogy ilyen módon segít az embereken?
Nagyon megható, amikor elmegyek egy árvaházba és a gyerekek rohannak elém, énekelnek, megölelnek. Szegénységben élnek, mégis boldogok. Rengeteg szeretetet adnak, és nem panaszkodnak, hogy „Gyere nézd, én itt élek, és ettől rettenetesen rossz nekem”.  

„Imádok arról olvasni, hogy milyen
is az életem valójában!”

Tudom, hogy utálja a kérdést, de hat évvel a válása után zavarja még, hogy a magánéletéről írnak?
Imádok arról olvasni, hogy milyen is az életem valójában! Mára minden ilyen cikk közömbössé vált számomra. Annyi mindent írnak rólam, hogy azt már az emberek is kezdik megunni, és remélem, nem hiszik el a sok baromságot. Visszatérve a kérdésére, nem hagyom, hogy ezek a dolgok befolyásolják a hangulatomat. Tisztában vagyok vele, hogy a foglalkozásom miatt ez a fajta érdeklődés elkerülhetetlen, de nem veszek róla tudomást.  

Nehezebb ismerkednie egy ismert, ünnepelt színésznőnek?
Nem igazán. Ez csupán annyit tesz, hogy óvatosabban választom ki a randi helyszínét. De mégsem ez a legfontosabb és legnehezebb az egészben. Egy nő az élete folyamán számos férfival találkozik, a legnehezebb rész pedig az, hogy találjon köztük egy olyat, akivel jól érzi magát és jobban meg akarja ismerni.

Ön szerint miért nehéz mostanában a párkeresés, vagy inkább megőrizni egy szerelmet hosszú távon?
Mert mindannyian bonyolultabbak vagyunk, mint régen. Úgy érzem, hogy sokkal igényesebbek és óvatosabbak lettünk. A nőknek és a férfiaknak egyaránt egyre magasabbak az elvárásaik, ez pedig néha túl nagy nyomást jelent, mivel nem mindig van meg minden a partneredben, amit szeretnél. Meg kell tanulnunk elfogadni, hogy különbözőek vagyunk, és élvezni azt, hogy mindannyian másképp fejlődünk. Éppen ezért meg kell tanulni elfogadni azt, hogy a pároknak alkalmazkodniuk kell egymáshoz.  

Tehát nem minden a szerelemről szól?
A szerelem csak a kezdet, ami egy párrá tesz minket. De ahogy múlik az idő, úgy változnak az érzéseink, jönnek a problémák, a nehézségek. És a harmónia elvész.

Gerard Butlerrel az Exférj újratöltve című filmben
Gerard Butlerrel az Exférj újratöltve
című filmben

Az ön számára mi jelentett menedéket, amikor hullámvölgybe került a magánélete?
A szüleim válása rengeteg fájdalmat okozott nekem, de a színészet és különösen a humor segített abban, hogy feldolgozzam a történteket. Hosszú idő volt elengedni az ezzel kapcsolatos érzéseimet. Bár ezeknek az élményeknek a segítségével sokkal nyitottabb lettem másokra, könnyebben megérzem, ha valami bajuk, problémájuk van.

Hisz még a kapcsolatokban?
Persze! Rengeteg csodás élményem volt, az évek folyamán sok mindent megtanultam magamról, és bízom benne, hogy eljutottam életem azon pontjára, amikor készen állok arra, hogy egy nagyszerű férfival éljek és családot alapítsak. Mindig is ez volt az álmom.
 
Magyarországon az HBO ebben a hónapban mutatja be az Exférj újratöltve című moziját, amiben Gerard Buttlerrel forgatott együtt. Sok mindent olvashatunk róla, de milyen férfi valójában?
Gery mellett nem tudod rosszul érezni magad, elintézi, hogy remek legyen a hangulat a társaságában. Érdekes fickó, akinek fantasztikus életfelfogása van. Jól kijöttünk egymással a forgatáson, és ez szerintem a filmből is átjön. Ugyanúgy gondolkodunk a munkáról, mindig odafigyeltünk a másikra.

Ajánlaná a hölgy barátnőinek, mint társ?
Geryt? Hát… (Nevet.)  

Az interjú létrejöttében az HBO segített.
Exférj újratöltve április 21-én, 26-án és 27-én az HBO műsorán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top