Sztárok

A Csillag születik árva versenyzőinek megható története

Számos versenyző számára a Csillag születik nem csupán egy tehetségkutató, hanem az álmok megvalósulásának és a biztos megélhetésnek a záloga is. Az egyik versenyző azt mondja: a műsor az utolsó reménye az életben maradásra...
A Csillag Születik férfi műsorvezetőjének vallomása

Megható árva fiúk sorsa
A Csillag Születik árva versenyzőinek megható történeteA 17 éves Gárdonyi Robi és a 15 éves Sütő Tomi a Predátor és a Kommandós harca című táncot adták elő kevés sikerrel a műsorban. Egyedül Hernádi Juditnak tetszett a produkció, az idősebb fiú kidolgozott testét dicsérte. Pedig a páros nagy álmokat fűzött a tehetségkutatóhoz, mivel mindketten nehéz sorból származnak. Történetük mégsem ezért megdöbbentő… A két fiú egy diszkóban ismerkedett meg egymással, és azonnal szoros barátságot kötöttek. Amikor elkezdtek beszélgetni, akkor derült ki számukra, hogy több közös van bennük, mint azt valaha is gondolták volna. „Mindketten árvák vagyunk – kezdte Robi. – Csak az tudja, hogy mit jelent ez, aki maga is átélte, hogy milyen szülők nélkül, egyedül élni egy nevelőintézetben. Sok szomorúság, lemondás, fájdalom, kérdés van bennünk.

A Csillag Születik árva versenyzőinek megható története Nekem szerencsém volt, hiszen engem örökbe fogadtak, de Tomihoz már nem volt ilyen kegyes a sors. Ő nevelőszülőktől nevelőszülőkhöz került, de amikor elkezdtünk beszélgetni, kiderült, hogy pár év különbséggel laktunk ugyanabban a nevelőintézetben. Több dolog köt össze minket, mint azt valaha is gondoltam” – mesélte Robi, aki reméli, hogy a pár perc hírnév, ami a Csillag születik kapcsán jutott neki, a jövőben elindíthatja egy új úton.
„Lakatos a szakmám, de sehova sem vesznek fel dolgozni, hiszen nincs öt év munkatapasztalatom. Nincsen keresetem, kilátástalan a jövőm. Nekem a tánc az életemet mentené meg. Ha hívnának minket diszkókba vagy rendezvényekre fellépni, az biztosítaná a megélhetésemet, mert  most gyakorlatilag annyit sem keresek, hogy ételt vegyek” – tette hozzá  fiú, aki szerint a Predátor és a Kommandós tánca roppant eredeti és szórakoztató koreográfia.

Szerencsétlen döntése miatt elkerülte a hírnév
A Csillag Születik árva versenyzőinek megható történeteDe nemcsak Robiék várnak sokat a hírnévtől, hanem Takács Péter is, aki egyszer már közel kerülhetett volna az ismertséghez, azonban úgy gondolja, most jött el az ő ideje. Szombat este az Everdance tánccsoport a zsűri egyöntetű véleménye alapján zöld utat kapott a középdöntőbe. Az együttes vezetője, Takács Péter egykor a 4 For Dance tagja volt, arca mégsem lehet ismerős, hiszen Péter nagyobb szabású tervei miatt pont az előtt hagyta ott a bandát, mielőtt elindult a Csillag születik első szériája, és aminek köszönhetően a fiúk meghódították az országot. „Öröm volt az ürömben, amikor láttam, hogy a gyerekkori barátaim milyen sikeresen szerepeltek, én pedig már nem voltam velük. Ugyanakkor a barátságunk azóta is töretlen, és a mai napig rengeteget segítünk egymásnak. Most is kikértem a véleményüket. A szombat esti produkciónkat a fellépés előtt nekik is megmutattam” – mondta Péter, aki már teljes erőbedobással készül táncosaival a következő megmérettetésre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top