Sztárok

Tóth Vera is a FLABéLOS teljes test vibrációs edzőgéppel fogy

Még emlékszik talán mindenki a Megasztár első szériájára, melynek győztese Tóth Vera elképesztő változáson ment át azóta.

Vera harca a kilók ellen már évekkel ezelőtt kezdődött és tart a mai napig. Az énekesnő nem hisz a villámdiétákban és a gyors eredményekben, mert ezek nem hoznak tartós eredményt. Az orvosok is a lassú, de egyenletes fogyást javasolják, mert az egészségre sem ártalmas és a leadott kilók nem kúsznak vissza.

Vera tavaly év végén talált rá a FLABéLOS teljes testvibrációs mozgásterápiás készülékre és mára már a mindennapjai része lett a vibrációs edzés. Az énekesnő egy házban lakott Hernádi Judit színésznő lányával Zsófival, aki híres édesanyjával együtt szintén a Flabelos vibrofitnesz gépet használták, így Vera is kipróbálhatta a készüléket.

Napi 10 perc a FLABéLOS-szal felér egy 45-50 perces edzőtermi izommunkával és elegendő az összes izom átmozgatására. A készülék legnagyobb előnye, hogy nem követel túlságosan nagy akaraterőt, mert a vele való edzés inkább kényelmes, mint megerőltető. A FLABéLOS testvibrációs készülék rendkívül sokoldalú, a rehabilitációtól a fogyásig nagyon sok mindenre használható. Úgy működik, hogy a tréningpad alsó része kibillenti a rajta álló embert az egyensúly helyzetéből, aki akaratlanul „ellen tart”, azaz az egyensúlyi helyzet visszaállításában szerepet játszó összes izom akaratlanul megmozdul. Mindez olyan gyorsan történik, hogy az adott idő alatt létrejövő izom-összehúzódások száma a többszöröse az edzőtermi körülmények között kivitelezhetőnél.

Vera még azért is nagyon szereti ezt a készüléket, mert pont azt a derék körüli részre hat a legelőször és a leggyorsabban, ami neki amúgy nagyon nehezen volt hozzáférhető, semmilyen mozgásforma nem hatott annyira a dereka körüli részre, mint a FLABéLOS-szal történő edzésé.

FLABéLOS teljes testvibárciós edzőgép
FLABéLOS teljes testvibárciós edzőgép

Az pedig köztudott, hogy Vera példaképe Beyoncé, akinek legendásan szép vékony dereka van. A teljes testvibrációs gépnek köszönhetően a magyar énekesnő is egyre közelebb kerülhet az áhított „darázsderékhoz”.

Vera elmondása szerint nagyon boldog, hogy végre sikerült megtalálnia azt az edzésformát, amelyet a feszített munkatempója mellett is rendszeresen tud használni. A vibrációs tréning pedig nemcsak a fogyásban segíti, hanem remek stresszoldó hatású, anyagcsere javító hatású és nem utolsó sorban az ízületi gyulladásán is segített. Miután kipróbálta a vibrotrénert, úgy megkedvelte, hogy ma már a saját otthonába is van egy FLABéLOS vibrációs edzőgépe, hogy minden nap használni tudja.

2004 Év hangjának, a számtalan koncert mellett kevés ideje jut a mozgásra, de a vibro tréner segítségével napi 10 perc alatt is annyit dolgozik a testén, mintha egy 50 perces edzésprogramon vett volna részt. Erre pedig a vibrációs edzőgép nélkül nem lenne sem ideje, sem energiája.

Tapasztalatai alapján a 22 fokozatból, nála a hatos szint az igazi zsírégető program, és a dereka körül már most centiméterekben mérhető a hatása. Vera szerint az állva végzett végzett gyakorlatok kitűnően karcsúsítanak, míg ülve végrehajtott edzésgyakorlatok a vibráló hatásnak köszönhetően a hát legkritikusabb részeit fogyasztják.

Vera számára a fogyás mellett az a teljes test vibrációs edzőgép előnye, hogy nagyon kíméletes módon formálhatja a testét, nagyon rövid idő alatt.

 

És, hogy kinek ajánlja? Mindenkinek!

Ha te is kíváncsi vagy FLABéLOS teljes test vibrációs edzőgépre, látogass el honlapunkra még több információért! >>>

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top