Sztárok

Kik lesznek a magyar X-Faktor új mentorai?

Már lehet jelentkezni az ősszel induló X-Faktor második évadjára. Felmerül a kérdés, vajon a régi mentorok maradnak, vagy újakat keres az RTL Klub?
Kik lesznek a magyar X-Faktor új mentorai?

Új műsorvezető az RTL Klubnál

Több jel is arra utal, hogy az RTL nem feltétlenül akar változtatni a jól bevált csapaton. Keresztes Ildikó, ifj. Malek Miklós, Geszti Péter és Nagy Feró fotói még mindig szerepelnek mint képernyős arcok az RTL sajtószobájának galériájában, ami azt sejteti, hogy a csatorna még számít a négy mentorra. Ráadásul az angol X-Faktor töretlen sikere is sokak szerint annak volt köszönhető, hogy alig változtattak a mentorok összetételén. Vendég mentort csak akkor „alkalmaztak”, amikor Danny Minogue várandós volt.
Az RTL Klub egyik munkatársától úgy értesültünk, egyelőre nincs napirenden az X-Faktor ítészeinek sorsa, hiszen mindenki gőzerővel a Csillag születik tavaszi indulására készül. De sokat elárul, hogy a Csillag születik sikeres négyes zsűrijén sem változtatott a csatorna…

Kik lesznek a magyar X-Faktor új mentorai?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top