Sztárok

VV Éva Albert Györgyi sorsára jut?

Kedélyjavító gyógyszerekre alkoholt fogyaszt a Való Világ Évája. Pedig egy szomorú példát már láthattunk a sztárvilágban, hogy mire képes a gyógyszer és az alkohol halálos kombinációja...

VV Éva Albert Györgyi sorsára jut?Szinte nincs olyan adás a Való Világban, hogy ne pohárral a kezében lehetne Évát látni. A csinos, fiatal nő ráadásul gyógyszerekre iszik, hiszen saját bevallása szerint évek óta depresszióval és pánikbetegséggel küzd. Márpedig az ezekre a betegségekre szedett tablettákra nem lehet, sőt szigorúan tilos alkoholt fogyasztani!

Évát úgy tűnik, ez vajmi kevéssé zavarja, pedig van egy tragikus példa előtte… Hazánk tehetséges és egykoron keresett riporternőjét, Albert Györgyit ugyanis éppen a gyógyszerek és az alkohol keveréke tette tönkre…

Az orvos szerint is veszélyes Éva ámokfutása: „A gyógyszer és az alkohol együttes fogyasztása megváltoztatja az alkohol hatását, gyorsítja és erősíti. Emellett a gyógyszer hatását is módosítja, az kevésbé tud érvényesülni. A pszichiátriai betegségek nagy százalékában jellemző a hozzászokás az alkoholhoz vagy a gyógyszerhez, esetleg mindkettőhöz. Éva helyzete nem könnyű; óriási stressznek van kitéve, a villatársai gyűlölködnek vele, kiközösítik, aljasnak, hisztisnek tartják a törtető, rendre konfliktusokat okozó lányt.

VV Éva Albert Györgyi sorsára jut?

Albert Györgyi tragédiája

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top