Sztárok

VV-gázsik! Zsófi 30 ezerért, Zsuzsi 120 ezerért megrendelhető

Többet keresnek a Való Világ szereplői, mint a tíz-húsz éve pályán lévő hírességek. Jöjjenek a sztárgázsik!

VV gázsik! Zsófi 30 ezerért, Zsuzsi 120 ezerért megrendelhetőVV Olivér tarifája 120 ezerről 150 ezerre ugrott, VV Zsuzsi 120–150 ezer forintért vállal táncos fellépést, de nem vetkőzik. VV Gombi 95 ezerért vállal kétórás vendégséget, VV Zsófi és Leonidasz pedig 30–50 ezer forintot kapnak egy-egy hakniért. Ezt az összeget legtöbbször a jelenlétükért kapják. Sok neves zenész, színész ennél kevesebb pénzért  lép fel. Détár Enikő, aki több mint húsz éve színésznő és hosszú évek óta műsorvezető, 100 ezer forintért vezet műsort rendezvényeken. Az országszerte ismert humoristák, Bagi Iván és Nacsa Olivér 250 ezerért lépnek fel együtt. Az X-faktoros Wolf Kati és Takács Nicolas 175 ezer forintért kamatoztatják a tehetségüket.

Az is igaz, hogy ezek a VV-s fiatalok egy csúcsnézettségű műsor szereplői voltak, így bizonyos termékeket, eseményeket most velük lehet a legjobban népszerűsíteni, hiszen a nevük a köztudatban forog nap mint nap.

VV gázsik! Lerántjuk a leplet a Való Világosok fizetéséről!  

Ennyit keresnek az X-Faktor sztárjai!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top