Sztárok

Mibe bukhatnak bele az X-faktorosok?

Gőzerővel forgatják a klipjeiket az X-Faktor győztesei, de mi lesz velük, ha elindul a Csillag születik és ősszel az X-Faktor 2?

 Szomorú jövő vár az X-Faktorosokra?

Máris luxusautót vett Király L. Norbi!

Wolf Kati új klipjét forgatja, Shodeinde Dorka most vonult stúdióba, Király L. Norbi pedig megállás nélkül koncertezik. De mi vár rájuk tavasszal, amikor a Csillag születik új tehetségei is feltűnnek, és elkezdődik az X-Faktor következő szériája? A 2009-es Csillag születikből Varga Viktor megtalálta a szerencséjét, a tegnapi Fonogram-gálán például ő nyitotta meg az estét. Tabáni István munkáját is elismerték, de nem mindenki ennyire szerencsés. Posztobányi Andor, az RTL Klub tehetségeivel foglalkozó menedzser elárulta a siker receptjét, ami nélkül egyenes út vezet a süllyesztőbe.

„Legyenek jó dalai, legyen jobb mindenkinél, és nagyon fontos, hogy jó menedzsment és jó kiadó álljon a háta mögött. Fontos, hogy legyen benne szakmai alázat, adott esetben mindent alá tudjon rendelni a hivatásának. Ha valaki nem képes együttműködni a csapatával, az megnehezíti  a saját dolgát.”

Fotó: Rtl Klub/Bársony Bence
Fotó: RTL Klub / Bársony Bence

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top