Sztárok

Összeöltözött magyar celebhölgyek – fotók

Külföldön kínosan mosolyognak a hírességek, ha kiderül, egy másik celeb is ugyanolyan ruhában ment a partira. Nálunk inkább a barátság szimbóluma, ha két sztár összeöltözik, vagy egyforma a sminkjük.
Összeöltözött magyar celebhölgyek - fotók

VV Anikó minden híres pasira rámászik

Béres Anett és Debreczeni Zita még a 2007-es VIVA Comet-gálán viselt egyforma magassarkút. A hölgyek nem jöttek zavarba, amikor meglátták egymást és rájöttek, bizony ugyanolyan a lábbelijük. Mosolyogva pózoltak a fotósoknak és illesztették össze formás lábukat. Forgatókönyvben sem lehetne jobb sztorit írni…

 

 

 
Összeöltözött magyar celebhölgyek - fotók
 
Összeöltözött magyar celebhölgyek - fotók

Lola és Tóth Gabi régóta jó barátnők. Mindkét hölgy fiatalon került bele a zeneiparba, és habár sokáig tinisztárként tartották számon őket, ma már érezhetően mindketten szeretnének ettől megszabadulni. Ami érthető is, hiszen felnőttek és a zenéjük is változik. Barátságuk során az ízlésük is közeledett egymáséhoz. Először Lola viselt hatalmas fekete műszempillás, erős pink szemhéjfestékes sminket a klipjében, majd másfél évvel később Tóth Gabi: Elég volt! című videójában is hasonló sminket láthatunk a szőke énekesnőn. Nekünk tetszik.

Összeöltözött magyar celebhölgyek - fotók

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top