Sztárok

Kitüntették Shakirát

Miközben Angelina Jolie jótékonykodásáról állandóan láthatunk fotókat és videókat, addig Shakira szépen csendben teszi ugyanezt, minden felhajtás nélkül. Munkájáért a napokban kitüntették.

Shakirát a The Harvard Foundation díjjal jutalmazták a Harvard Egyetemen. Az énekesnő mosolyogva fogadta a díjat, és nagyon örült a megtiszteltetésnek. Ezt a díjat évente ítélik oda olyan művészeknek, tudósoknak, vezetőknek, akik kiemelkedően sok humanitárius munkát végeznek és alapítványokat támogatnak, valamint személyesen is részt vesznek jótékonysági küldetéseken.
A Grammy-díjas énekesnő több mint 50 millió eladott lemezzel büszkélkedhet, a Hips Don’t Lie című dala pedig a legnagyobb maxi-CD-eladást hozta a 21. században. A tavalyi foci-vb-re írt száma, a Waka Waka minden idők legjobb vb-himnusza lett.

Shakira dalait a magyar közönség is meghallgathatja élőben. Az énekesnő május 5-én ad koncertet a Budapest Sportarénában. Jegyek már kaphatók a www.livenation.hu oldalon, valamint a Ticketpro jegyirodákban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top