Sztárok

Interjú Victoria Beckham szüleivel

A focistafeleség szülei, Jackie és Tony az angol Star magazinnak meséltek lányuk negyedik terhességéről.
Interjú Victoria Beckham szüleivel

Victoria ötödik gyermeket is vállalna, de nem tartja magát Angelina Jolie-nak

„Csodálatos élmény volt, amikor a lányunk és a férje, David megosztotta velünk a hírt, hogy érkezik a negyedik gyermekük. Nagyon megölelgettem a lányomat és boldog voltam, hogy újra nagypapa lehetek” – mesélte az angol lapnak Tony Adams, Victoria apja, akinek az érkező bébi lesz a tizedik unokája. A 64 éves Tony és felesége a 61 éves Jackie cáfolták azokat a híreket is, miszerint lányuk szörnyen beteg, nehezen viseli az újabb terhességet. „Igen a kezdeti időszakban voltak rosszullétei, de köszönjük szépen, már jól van. Mi több, a terhessége alatt is keményen dolgozik, hogy időben kijöjjön a legújabb ruhakollekciója!” – nyilatkozta a papa, akit egy londoni színházban kaptak mikrofonvégre az újságírók.

Jackie és Tony Adams, lányukkal és egyik unokájukkal

Jackie és Tony Adams, lányukkal,
és egyik unokájukkal

A 36 éves Victoriának már három fia van és a hírek szerint férjével mindent elkövettek, hogy ezúttal lányuk szülessen. „Egyelőre még mi sem tudjuk, hogy milyen nemű lesz a kisbaba – mondta Vic édesanyja. – Sokan támadják a lányomat. Azt mondják, nem foglalkozik eleget a gyerekeivel és veszélyezteti a születendő baba életét, amiért végig dolgozik a terhessége alatt. De ezek csak alaptalan, rosszindulatú vádaskodások” – zárta le a beszélgetést a büszke nagymama.

Egyes források szerint David és felesége titokban akarják tartani a baba nemét, mindaddig, amíg a pici meg nem születik. Victoria, habár – szülei szerint – fizikailag jól van, azt nehezen viseli, hogy míg őt munkája New York-ba szólítja, addig férje Európában focizik, így nem élvezhetik együtt a nő terhességét.

A(z) “Melyik sorozat sztárjairól olvasnál?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Glee

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top