Sztárok

Szörnyű! Hajvágással sokkolta rajongóit Justin Bieber – fotó

Szerkesztőségünk kedvenc tinimessiása, Justin Bieber levágatta a haját. Reméljük, nem fog emiatt csökkenni a népszerűsége. Mi alig térünk magunkhoz!
Szörnyű! Hajvágással sokkolta rajongóit Justin Bieber - fotó

Kikezdett az énekesnővel Justin Bieber: „Add meg a számod, Cheryl!”

„Justin Bieber sokkolta rajongóit, ugyanis levágatta a haját! A 16 éves tinisztár a twitteren osztotta meg rajongóival a fotót, amely néhány perccel a hajvágás után készült” – írta a Daily Mail internetes oldala. Nos, reméljük Justinnak nem a hajában volt az ereje. A dalos pacsirta állítólag elárverezteti fürtjeit és jótékonysági célokra fordítja majd a befolyt összeget. 
Habár a felnőttek többségét kirázza a hideg a cukifalat tinisztártól, azért nem kell lebecsülni a srácot. Amellett, hogy milliók töltik le videoklipjét a YouTube-on, Justin szerepelt a népszerű CSI: Helyszínelők sorozatban, ahol egy bombagyáros kamaszt alakított. Rossz hír a rajongóknak, hogy a fiút a végén lelövik. Mindenesetre a justinos epizódot 13 millióan nézték meg Amerikában. 

Ilyen volt
Ilyen volt
Ilyen lett
Ilyen lett

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top