Sztárok

Ugyanott van Molnár Anikó és Bódi Sylvi

Amerikában próbál szerencsét Molnár Anikó és Bódi Sylvi is. De vajon miből élnek, mivel foglalkoznak kint? Utánajártunk.

Ugyanott van Molnár Anikó és Bódi SylviAmerika az álmok földje.  A semmiből is a csúcsra lehet jutni pillanatok alatt. Bizonyára így gondolta ezt két hazai sztárunk is, Molnár Anikó és Bódi Sylvi is, akik már hónapok óta Amerikában vannak.

Bódi Sylvi egy fotózás kedvéért utazott Amerikába még decemberben, ám azóta kint ragadt. Mint mondta, a helyzet adta magát, hiszen a januári csendesebb időszakot amúgy is a barátoknak és a tanulásnak szerette volna szentelni.
„Jó alkalom volt ez arra, hogy találkozzam a rég nem látott barátaimmal és rokonaimmal.  Sokat csavargok, így rengeteg új ismeretséget kötöttem. Ám akárcsak az angolóra és az edzés, a munka is része a napjaimnak, hiszen ruhakollekciómnak a Sugarbirdben is szüksége van rám. Jön a tavasz, készülnek az új modellek, ezerrel szervezzük a nagy bemutatónkat” – mesélte a gyönyörű modell, aki távmunkában készült el legújabb kollekciójával.

Molnár Anikó ellenben nemcsak kikapcsolódni ment Amerikába, hanem megtalálni a szerencséjét. Az egykori valóságshow-sztár dolgozik és próbál boldogulni, hiszen hazánkban nagyon nem jöttek össze a dolgai, pedig még takarított is.

Ugyanott van Molnár Anikó és Bódi Sylvi

Miért nem dolgozott Anikó?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top