Sztárok

Újabb szabályszegés a Való Világban

A tegnap esti kiválasztáson a villalakóknak az volt a feladatuk, hogy arra szavazzanak, akivel nem akarnak tovább élni. Ehelyett barátjukra, Gombira tették a jelet.

Ismét durva szabályszegés a Való Világban?

Gombi kapta a legtöbb, szám szerint öt jelet a Való Világ tegnap esti kiválasztásán. A villa hősszerelmesére azonban nem a szabályok értelmében tették rá a voksukat. A szabálykönyv szerint arra kell tenni a jelet, akivel úgy érzik, nem tudnak tovább együtt élni. Ehelyett azért szavaztak Gombár úrra, mert megkérte őket, hiszen nehezen bírja az utóbbi időben a villalétet.

– Azért teszem rá a jelemet, mert nagyon-nagyon szeretem. – Ilyen és ehhez hasonló mondatok hagyták el Béci, Gigi, Jerzy, Laci és Szandika száját, akik végül Gombit küldték párbajra, merő jóindulatból. Egyesek szerint ez a fajta taktikázás veszélyezteti a játék sikerét, hiszen kiszámíthatóak lesznek az események. Az adásban még Lilu is szóvá tette, hogy nem szabályos, ahogy a villalakók voksoltak.

 Ismét durva szabályszegés a Való Világban?

 VV Gombi barátnője: „Nem csaltam meg a szerelmemet!”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top