Sztárok

Mi kényszerítette VV Gigit az erotikus munkára?

Miközben a villában a szerénység és a visszafogottság mintaképe, addig sorra szivárognak ki korábbi erotikus munkájának részletei. Miért ilyen ellentmondásos VV Gigi?

Újabb mocsok VV Gigi múltjából

Újabb mocsok VV Gigi múltjából

Alekosz és Olivér saját műsort kaphat?

A bátyja, Béci szinte őrjöngött, amikor Gigi ledobta magáról a melltartót a villában a CKM-fotózáson. „És ha ki mész? Mit fogsz megmutatni?” – kérdezte a fiú.

Gigi folyamatosan ellentmondásokba ütközik, hetekig megcsókolni sem merte szerelmét, Jerzyt. És utál konfliktusba keveredni, fél felvállalni igazi énjét. Amikor Éva megkérdezte tőle, miért van ez, Gigi azt válaszolta, ő pozitív példát szeretne mutatni annak a kétmillió embernek, aki nézi a Való Világot. És nem mer önmaga lenni.
Arra azonban a lány nem gondolt, hogy a kameráknak azt mutat és olyan szerepet játszik, amit akar, idekint azért a múltjáról szóló hírek eljutnak az emberekhez. Hiába fogja vissza magát és hangoztatja, hogy nem szeretkezik kamerák előtt, láthattuk már a korábban készült, erotikus véres videóját az interneten. Most pedig előkerültek olyan fotók, amelyek Gigi szerepel, és az Erotika kiállításon készültek. Igaz, Gigi csupán hosztesz volt, és falatnyi ruhácskában reklámozott egy felnőtteknek szóló internetes oldalt.  Lássuk be: ez sem éppen egy visszafogott, erkölcsös, félénk lányra vall.

Hogy mikor tör ki Gigi igazi énje? Nem tudni. Az is elképzelhető, hogy a korábbi erotikus munkáit csupán kényszerből tette. No nem feltételezzük, hogy bárki más kényszerítette volna rá, inkább a megélhetés. És lehet, hogy az igazai arca valóban a takarító, szorgoskodó, szerelmes, félénk lány. Egyszer csak kiderül… 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top