Sztárok

Egy nő iszonyatos drámája. Nicole Kidman harca az anyaságért

Önfeledt boldogság. A legtöbb embernek ez jutott eszébe, amikor pár hete kiderült, hogy egy béranya életet adott Nicole Kidman és férje, Keith Urban második gyermekének. De a színésznő egy interjúban bevallotta, élete közel sem tökéletes... Egy szörnyű fájdalom kínozza.
Egy nő iszonyatos drámaja. Nicole Kidman harca az anyaságért
 Tom Cruise szaftos élete

A színésznő és muzsikus férje, Keith Urban, a paradicsomi Nashville városkában laknak. Az impozáns családi villában hét háló, nyolc fürdő, hatalmas kert medencével, teniszpálya, egy otthoni miniszínház, és ami a legfontosabb, két gyerekszoba található. Utóbbi helyiségek egyikében a kétéves Sunday Rose, a másikban pedig a legnagyobb titokban idén megszületett Faith Margeret lakik. De a hatalmas házban üresen áll két szoba, amelyekben egy ideje nem változhat semmi. Csak arra várnak, hogy egyszer a tulajdonosaik birtokba vegyék. Nicole ezeket a szobákat örökbe fogadott gyermekeinek tartja fent, akik néhány éve úgy döntöttek, hogy anyjuk helyett apjukkal, Tom Cruise-zal akarnak élni. Húsz évbe telt, míg Nicole Kidmannek saját gyermeke született. Mégsem tud teljes mértékig örülni a boldogságnak, ami megadatott neki, mert folyton két, már majdnem felnőtt örökbe fogadott gyermekére gondol.

Egy béranya hordta ki második gyermeküket
Egy béranya hordta ki második gyermeküket

Tom Cruise-zal közösen adoptált gyerekei ugyanis évek óta nem szólítják őt Anyának, ráadásul kamaszként apjukat választották, vele akartak élni. Közös barátaik szerint Nicole Cruise hitét, a szcientológiát okolja azért, hogy ennyire eltávolodtak tőle a gyermekei. „Nicole-nak megszakad a szíve, hogy 19 éves lányának, Bellának féltestvérét, a kis Surit kell nevelgetnie a négy fal között. Nicole pedig feminista nézeteivel és nyitottságával nem ilyen életet álmodott meg gyermekének” – árulta el egy ismerőse.

Sokan azt gondolták, Kidman megnyugvást talál, ha végre saját gyermeke születik. Első biológiai gyermeke hosszú évek próbálkozása után végül mesterséges megtermékenyítés útján fogant. Amikor kislánya, Sunday Rose megszületett, Nicole „gyógyultnak” nyilvánította magát. „Rettentően sokáig tartott, mire végre kihordhattam egy kisbabát, óriási hálát érzek. Sunday majdnem teljesen meggyógyította a lelkemet. Ez nagyon intim dolog, de valóban így történt. Tommal sajnos elvesztettünk egy kisbabát, és ennek már majd húsz éve. De egyvalamire még Sunday sem tud teljes vigaszt nyújtani, hogy Isabella és Connor – Kidman és Cruise két adoptált gyermeke, a szerk. – úgy döntöttek, nem akarnak velem élni” – nyilatkozta Kidman, akinek az fáj a legjobban, hogy Bella és Connor apjuk új feleségét, Katie Holmest is anyának szólítják. 

Connor Cruise
Connor Cruise
Bella Cruise
Bella Cruise

„Nicole-nak végig kellett élnie, ahogy volt férje teherbe ejt egy másik nőt, gyerekei pedig már nem őt tekintik az anyjuknak. Nem akarnak Ausztráliába menni, inkább óriási, Los Angeles-i otthonukban múlatják az időt. Nicole pedig nem tehet mást, mint hogy hagyja, hogy így legyen” – nyilatkozta egy ismerős.
Amikor erről kérdezték, Nicole csak ennyit mondott: „Nagyon szeretném, hogy velünk éljenek, de nem tehetek semmit…”

Egy nő iszonyatos drámaja. Nicole Kidman harca az anyaságért

Nicole-t rokonai arra kérik, engedje el a múltat és a több mint húsz éve tartó fájdalmat. Merjen végre igazán boldog lenni, hiszen egy béranya a legnagyobb titokban decemberben világra hozta petesejtjéből és férje, Keith hímivarsejtjéből született kislányukat, Faith Margaretet. A színésznő azonban továbbra is abban reménykedik, hogy egyszer a két nagyobb gyermekének szánt szobának is lesznek lakói. „Nekem négy gyerekem van és nem kettő” – mondta Kidman.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top