Sztárok

Miért van egyedül Détár Enikő?

Barátnőjével bulizott a napokban Détár Enikő. Ahogy szinte minden partin, most is férje, Rékasi Károly nélkül szórakozott. Vajon mi lehet ennek az oka?

Miért van egyedül Détár Enikő?Szűk ruhában, elképesztően jó alakját hangsúlyozva jelent meg az év sztárpartiján Détár Enikő. A vörös hajú műsorvezetőt csinos legjobb barátnője, Ladinek Judit kísérte el, akivel igazán impozáns látványt nyújtottak, amikor beléptek a Royal Szállóba. Sokakban azonban felmerült a kérdés: egy ilyen csinos nő miért a barátnőjével érkezett egy jeles eseményre, miért is nem a férjével, Rékasi Károllyal? Nos, ennek egyszerű oka van: a Barátok közt sztárja nemes egyszerűséggel nem kedveli a puccos rendezvényeket. Olyannyira nem, hogy legendaként kering róla, hogy olykor órákat várakozik az autóban szeretett feleségére várva, hiszen nem akarja, hogy taxizzon vagy vezessen, ezért jó férjként elviszi, hadd szórakozza ki magát, de ő maga nem vesz részt a mulatságban.

Miért van egyedül Détár Enikő?

Enikő legszexibb videója

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top