Sztárok

Douglas meggyógyult, már a ráncait is feltöltötték

Szerencsére meggyógyult, s már korábbi jóképűségét is visszanyerte Michael Douglas. A rossz nyelvek szerint a sztár már annyira jól van, hogy ráncait is feltöltette. Ha így is van, örülünk, hogy már csak ezzel kell foglalkoznia!

Douglas meggyógyult, már a ráncait is feltöltöttékFellélegeztek azok, akik heteken, hónapokon át szurkoltak Michael Douglas egészségéért. A színész ugyanis szerencsére jobban van. Hamarosan forgat, gyakran szerepel a nyilvánosság előtt, és feleségével, Catherine Zeta Jonesszal is visszatért a szenvedély az életükbe. Douglas már olyannyira jól van, hogy mind többet törődik azzal, hogy ne csak egészsége, de a külseje is a régi legyen. A sztár állítólag felvarratta a ráncait, hogy újra régi fényében tündököljön. Ha igaz is a hír, az mindenesetre roppant pozitív üzenete, hogy ezek szerint már jól van, és visszatért régi, legendás hiúsága is, amiről az Elemi ösztön forgatókönyvírója, Joe Esterhas ekképpen számolt be leleplező könyvében:

„Rettenetesen hiú ember, aki imád tetszeni, a plasztikai műtétektől kezdve a hashajtóig mindent bevet, hogy tetsszen a nőknek. S tetszik is!”

 Douglas meggyógyult, már a ráncait is feltöltötték

Brad Pitt is felvarratta az arcát – fotó

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top