Sztárok

Miért titkolja kapcsolatát Való Világ sztárja?

Hónapok óta csak találgatták, hogy Dundika és Majka egy párt alkotnak. Néhány napja azonban rajtakapták őket Ferihegyen.

     Miért titkolja kapcsolatát Való Világ sztárja?            2010 legpikánsabb                         sztorijai!

Dundika férjnél volt, a Való Világ egykori sztárja, Majka pedig tartós párkapcsolatban élt. Egyik pillanatról a másikra azonban néhány hónappal ezelőtt az egykori nyuszilány bejelentette, hogy elválik, Majka pedig egyedülálló lett. Év végén többen is látták őket együtt, de nem volt egyértelmű, mit is kezdenek ők egymással. Egy forrás szerint azonban a pár már az Ezek megőrültek című műsor 2010 szeptemberi forgatásán összejött, ám eleinte titkos viszonyt folytattak, hiszen mindketten elkötelezettek voltak valaki más mellett. Néhány napja azonban rajtakapták őket, amikor Barcelonába igyekeztek a ferihegyi reptéren sorba állva. Majka állítólag meglehetősen dühös volt a fotósok láttán, és azt ordibálta: senkinek semmi köze a kapcsolatukhoz.
Miért titkolja kapcsolatát Való Világ sztárja?
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top