Sztárok

Liptai Claudia miniszoknyában – fotó

Pár évvel ezelőtt egy lap olvasói Marsi Anikót választották meg a legjobb lábú hírességnek. Azóta versenyre kelt vele Erős Antónia, Bálint Toncsi és Várkonyi Andrea is. Ám Liptai Claudia fotóját elnézve, ő is dobogós lehetne...

Liptai Claudia miniszoknyában-fotóNoha korábban nem volt megelégedve a külsejével, mostanában igencsak merészre vette a figurát Liptai Claudia. A TV2 Mokka műsorvezetőjét szinte csak miniszoknyában vagy szűk nadrágokban látni, feltűnően szexis megjelenésével csak fokozza a hatást, amit a férfiakból kivált. Claudia az élő példa arra, hogy egy nem modell-alkatú nő is lehet nagyon kívánatos, és hogy a lényeg azon van, hogy valaki a jó adottságait hangsúlyozza, és ami nem annyira jó, azt pedig eltakarja. Claudia tudja, hogy amióta lefogyott, nagyon jók a lábai, ezért hangsúlyozza is folyamatosan. Ráadásul tűsarkú cipőt vagy csizmát választ hozzá, ami még inkább kiemeli vádliját, combját. Van is miből választania, hiszen legendás, több mint száz párból álló cipőgyűjteménye van!

Liptai Claudia miniszoknyában-fotó

Claudia karrierje kezdetén

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top