Sztárok

Liptai Claudia élő adásban balhézott

Liptai Claudia igencsak összeszólalkozott Kárász Róberttel. A téma az volt a ma reggeli Mokkában, hogy a híres nők hogyan kezelik a konfliktusaikat.

Liptai Claudia élő adásban balhézottTatár Csilla korábban tányérokat dobált, míg a csinos Liptai Claudia saját bevallása szerint házisárkánnyá változik, ha valami sérelem éri. Kárász Róbert erre azt mondta, ő csak mosolyog a konfliktusokon. Erre Liptai megjegyezte, hogy Robi biztos az ideális férj és társ. Kárász sem volt rest, visszaszólt, végül egy komoly szócsata, szinte veszekedés alakult ki közöttük. Kárász azzal próbálta volna zárni a balhét, hogy ő igenis jó fej. Mire Liptai mondta, hogy igen, persze, és szép is. Robi erre replikázott, hogy neki sok olvasó írja, hogy igenis megnyerő, kedves ember. Liptai erre így válaszolt: igen, mert sok a rokonod…

Nem tudni, hogy mély nézeteltérésről van-e szó, vagy csak pillanatnyi csipkelődésről, mindenesetre az igaz, hogy Liptai híres konfliktusfelvállaló természetéről, hiszen Havas Henrikkel is évekig húzták egymást. És azóta kiderült, hogy valós sérelem soha nem volt a mondatok között. Vagy Gondoljunk csak Friderikusz Sándorra, akivel szintén volt pár epés csatája.

 

Liptai Claudia élő adásban balhézott

 Liptai Claudia karrierje kezdetén

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top