Sztárok

Hódít Gregor Berni erotikus jelenete – videó

Noha pert indít Gregor Bernadett Fábry Sándor ellen, amiért a Showderben kiparodizálták és megsértették őt, a világhálón az egyik legnézettebb videó a színésznő meztelen jelenete egy mozifilmből...
Gregor Bernadett nagyon megsértődött azon, hogy a Showderben szexéhes, férfifaló perszónaként jelenítették meg. A színésznő ezért felfogadta Magyar Györgyöt, hogy revánsot vegyen Fábryn. Ám a gyönyörű színésznő rajongóit nem nagyon érdekli, hogy mit mondanak Gregorról, ugyanúgy imádják, és csodálatos nőnek tartják. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy több ezren nézték meg az interneten Berni erotikus jelenetét a Tibor vagyok, de hódítani akarok című filmben. (Berni egyik fürdőruhás jelenetét, több, mint 220 ezren indították el)

Gregor azt mondja, ha van értelme, megválik a ruháitól, hiszen egyáltalán nem szégyellős. A színésznő mindössze egyetlen dologra kényes: a sminkjére. Nem engedi, hogy magán kívül bárki is kisminkelje. „Senki nem ismeri olyan jól az arcomat, mint én. Pontosan tudom, hogyan kell sminkelnem magam, hogy a lehető legelőnyösebb legyen.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top