Sztárok

Színésznővel csalja barátnőjét Justin Timberlake

Scarlett Johansson és Justin Timberlake között már közös klipjük forgatásán is jól működött a kémia. Úgy néz ki, most a valóságban is összemelegedtek.
Jessica Biel állítólag hatalmas ordítozást rendezett, miután kiderült, hogy a világ legszexisebb nőjének választott Scarlett Johansson Justin Timberlake vállán sír szerelmi csalódása után. A színésznő ugyanis  beadta a válópert, miután Ryan Reynoldsszal kötött házassága tönkrement. Justin és Scarlett a What comes around, goes around című videoklip forgatása óta jó barátságot ápolnak. Az énekes barátnője, Jessica már akkor kiborult a filmkockák láttán, melyek arról árulkodnak, hogy a két sztár bizony vonzódik egymáshoz. Most pedig Jessica sírás és csapkodás közepette kérte számon Timberlake-től, hogy miért tölt ennyi időt a Johanssonnal. Justin mindent tagad, de egy szemtanú láttak őket összebújva  ölelkezni kegy eldugott Los Angeles-i étteremben, majd kézen fogva távoztak a helyszínről.
Scarlettel csalja szerelmét Justin Timberlake?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top