Sztárok

Sminkeli magát Vastag Csaba? – fotó

Furcsa fotó készült Vastag Csabáról egyik legutóbbi fellépésén. Nagyon úgy tűnik, hogy az énekes kisminkelte magát!

Sminkeli magát Vastag Csaba?-fotóVastag Csaba volt Debreczeni Zita születésnapi bulijának egyik vendége. A jóképű X-Faktor-győztes kifogástalan öltözékben, szűk farmerben, ingben és zakóban lépett fel, de a róla készült képeken egyvalami nagyon feltűnő volt: furcsa vonalak voltak a szeme körül, úgy tűnt, hogy az énekes ki van sminkelve.

Megtudtuk, hogy Csaba a hétköznapokon nem festi magát, csupán arról volt szó, hogy a fellépés előtt egy fotózáson vett részt, ahol erőteljes, vad sminket kapott. Zita meglepetés bulija előtt pedig alig volt ideje megszabadulni a szemfestéktől, így esett, hogy egy kis smink az arcán maradt.

Igaz, a mai világban nem is annyira meglepő ha férfi festi magát. Adam Lambert például ki sem lép az utcára fekete szemceruza nélkül, de Jared Leto is előszeretettel pingálja ki magát egy-egy fellépés erejéig. Brad Pitt az alapozójához ragaszkodik, míg Ricky Martin a körömlakkhoz.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top