Sztárok

Ördög Nóra titka: ilyen smink nélkül

Meglepő titkot mesélt a Nők Lapja Cafénak egy neves sminkes, aki többször is festette már az RTL Klub sztárját. A szakember szerint Nóri sokkal szebb smink nélkül, mint a kencékkel.

Míg a legtöbb nő naponta rengeteg időt és nem kevés pénzt áldoz arra, hogy makulátlan legyen a sminkje, ami ápol, és eltakar, Ördög Nóra abban a szerencsés helyzetben van, hogy gyakorlatilag egy percet sem kellene az arcával foglalkoznia. Az RTL Klub sztárja a napokban egy díjra jelölés kapcsán maga vallotta be, hogy azoknak, akik a képernyő után élőben látják, pozitív értelemben csalódást okoz.

„Gyakran mondják, hogy élőben jobban nézek ki, pedig éppen fordítva kellene lennie” – mondta nevetve Nóri, akinek szavait egy neves sminkes is alátámasztja, aki dolgozott már vele.

„Annyira tökéletes bőre, szép arca és nagy szeme, szája van, hogy smink nélkül sokkal szebb, mint festékkel. Nóra az a nő, akit nyugodtan kiengedhetnének smink nélkül a képernyőre, úgy is jól mutatna. Sőt talán még jobban is” – mondta el a sminkes.

Ördög Nóra titka: ilyen smink nélkül
Ördög Nóra titka: ilyen smink nélkül

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top