Sztárok

Kislányt vár Victoria Beckham! Jön a negyedik baba

Újra kisbabát vár a focistafeleség. Anglia leghíresebb házaspárja állítólag előre megválasztotta a születendő gyermek nemét.

„Igen, terhes vagyok” – ismerte el Victoria Beckham, aki immáron negyedszerre néz anyai örömök elé. A világsztár három kisfiú, Brooklyn, Romeo és Cruz boldog anyukája, de férjével, Daviddel már évek óta szerettek volna egy kislányt is. A házaspár már két éve próbálkozott egy kisbabával, és már kezdték feladni a reményt, mert Victoria nem lett állapotos.
„Daviddel nagyon vágyunk egy kislányra, de nem hiszem, hogy ez az álmunk valaha is telesülni fog. Aztán persze soha nem lehet tudni” – mondta el a Vogue magazinnak adott interjújában Beckhamné korábban. Az egykori énekesnőnek végül mégis sikerült teherbe esnie, a hírek szerint mesterséges megtermékenyítéssel. Egyes amerikai lapok arról írtak, hogy a pár a születendő baba nemét is megválasztotta, hiszen mindenképpen kislányt akartak.

Kórházban esett teherbe Beckhamné

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top