Sztárok

Mariah Carey két kézzel szórja a pénzt

All I want for Christmas is you – vagyis Csak téged akarlak karácsonyra, énekelte Mariah Carey egykor. Nos úgy tűnik, az énekesnő még sok minden mást is akar, hiszen több százezer fontot elszórt az ünnepek alatt.

Mariah Carey méltó módon megünnepelte a karácsonyt. Az első gyermekével várandós Mariah egy négyszázezer fontos Rolls Royce Phantomot vásárolt magának és férjének, Nick Cannonnak. A díva állítólag elirigyelte Victoria Beckham autóját, ezért döntött úgy, hogy ő is beruház egyre, amelyen számos helyen megtalálhatóak monogramjai is. Igaz, Mariah-nak nem ez volt az egyetlen költekezése, noha még csak január eleje van, folyamatosan szórja a pénzt a világsztár. 

– Az autó mellett luxusórát, méregdrága ruhákat, ékszereket is vásárolt. Mintha a terhességi hormonok miatt megsokszorozódott volna a költekezési kedve is. Pedig annyira sokat az utóbbi években nem is keresett, mint egykoron – mondta el a Daily Mailnek a sztár ismerőse.

 

Mariah Carey két kézzel szórja a pénzt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top