Sztárok

Mérges nő támadt az X-Faktor sztárjára

Nem kell Király L. Norbinak a Való-villa Anikója. Az X-Faktor sztárjának ezért neki is támadt egy műsorban Anikó legjobb barátnője.

Alaposan beolvasott Király L. Norbinak  a Való Világ 4 Anikójának barátnője a Neked való! tegnapi adásában. A szőke Vivien szerint Norbi a bolondját járatta Anikóval, amiért azt az érzést keltette benne, hogy lehet nála esélye. Norbi érezhetően zavarban volt a vircsaft miatt.

A történet előzménye, hogy a szilveszteri Való Világ 4 adásában Király L. Norbi Vastag Tamással bement a Való-villába, és hirtelen ötlettől vezérelve szájon csókolta az érte rajongó Anikót, aki a villa rossz kislánya. Anikó azóta is extázisban van, szerelmes levelet írt Norbinak, és üzent neki, hogy teljesen odáig van érte. Mindez jópofának hatott kezdetben, de Norbit érezhetően egyre kellemetlenebbül érintette a botrány, és tiszta vizet öntött a pohárba, mondván, nem kell neki Anikó.

– Nem terveztem, hogy válaszolok a levelére. Most sokkal inkább azon vagyok, hogy rendbe hozzam alakulóban lévő kapcsolatomat, nehogy megmérgezze a nézeteltérés. Most csak a kedvesemre szeretnék koncentrálni a rengeteg munka mellett. Egyébként nem bántam meg azt a kis csókot, egyszerűen nem tulajdonítottam neki olyan nagy jelentőséget, mint amekkora feneket kerítettek az egésznek – árulta el Norbi, aki viszont nem számított Anikó mérges barátnőjére.

– Akkor meg minek hitegetted? Minek kellett megcsókolnod? – kérdezte a műsorban ingerülten Vivien, Anikó barátnője.

– Mert Anikó nem egy csúnya lány éppen – próbált védekezni Norbi, de a heves válasz hamar érkezett.

– Akkor sem volt tisztességes…

Nem tudni, mi lesz a szerelmi háromszög vége, mindenesetre azzal sokat egyetértenek, Norbinak inkább énekesi babérokra kellene törnie és nem Való Világ-béliekre.

 

Nekitámadtak az X-Faktor sztárjának

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top