Sztárok

Visszafogott nő lett Anettka – fotó

Szerelem nélkül, kutyáival él Anettka. Az egykor provokatív botrányhősnő új életet kezdett. Lehiggadt.

Visszafogott nő lett Anettka – fotóCsendes magányában él imádott kutyáival Fehér Anettka. Visszafogott öltözékben jár, halk szavú, kedves, csinos üzletasszony lett. Hol van már a félmeztelenül, bőrbugyiban provokáló botrányhősnő, aki uralta a bulvárlapok címoldalát?! Ahogyan régi énje, úgy a szerelem is elszállt Anettka életéből. Az egykori műsorvezető ugyanis máig sincs túl férje, Rezső halálán, egyelőre nincs senki az életében, és nem is tudja elképzelni, hogy újra szerethet majd valaki annyira.

Anettka korábban bevallotta, hogy nem azért tűnt el a képernyőről, mert nem kap lehetőségeket, vagy mert nem kíváncsiak rá az emberek. Saját maga döntött a visszavonulás mellett. Anettka úgy látta, már eleget szerepelt a bulvárlapokban, és nem szeretné, ha továbbra is zaklatnák az újságírók. Férje halála után még inkább az érdeklődés középpontjába került, akkor döntött úgy, hogy eltűnik. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top