Sztárok

Átverték az X-Faktor versenyzői nézőket?

Izzanak a különböző, az X-faktoros fiúk magánéletét firtató fórumok. Vastag Csaba után kiderült, hogy Király L. Norbinak is van kedvese. Sok rajongó lány pedig átverve érzi magát.

“Évek óta együtt vagyok Katával, s azt szeretem benne, hogy akkor is vonzónak látott, amikor egy öreg Fiattal mentem érte” – mondta el egy nagy port kavart interjúban az X-Faktor győztese, Vastag Csaba. A jóképű veszprémi srác szavai sokakat megdöbbentettek, hiszen facérnak hitték, és többen azt gondolják, hogy az énekest a fiatal rajongó lányok juttatták tovább, akik most csalódottnak érzik magukat.

A különböző internetes fórumokon máris átverésről, becsapásról beszélnek, mondván, Csaba miért nem a verseny során vallotta be, hogy van valakije. Ráadásul a Való Világ 4 adásában robbant a bomba: Király L. Norbinak is van titkos kedvese! A rekedtes hangú sztár Vastag Tamással bement a villába, hogy a lakókat szórakoztassák egy rögtönzött fellépéssel, és amikor a Való-villa rossz kislánya, Anikó észrevehetően ráhajtott, bevallotta, hogy egyetlen lánynak sincs esélye nála, ugyanis ő is párkapcsolatban él. 

A pszichológus szerint természetes, ha a tinilányok csalódottnak érzik magukat.

– A fiatal lányok szeretnek rajongani, és egy magyar popsztár még elérhetőbbnek is tűnik, mint egy hollywoodi világsztár mondjuk. Titkon azt hiszik, hogy talán egyszer ők is megismerkedhetnek vele, és drámaian élik meg, hogy vágyaik tárgya valaki mást szeret – mondta el a szakember.

 
Átverték az X-Faktor nézőit?
 
Átverték az X-Faktor nézőit?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top