Sztárok

Fürdőruhában a terhes Rubint Réka – fotó

Fantasztikus formában van Rubint Réka! A hét hónapos terhes kismama szinte semmit sem hízott, példaként áll megannyi fiatal nő előtt. Férje nagyon büszke csinos feleségére.

Méltán vonulhat büszkén feszítve felesége mellett Schobert Norbi! A fitneszguru neje, Rubint Réka ugyanis éppen harmadik kisbabájával várandós, és szebb, mint valaha. Réka alig hízott valamit, izmos testén csak formás pocakja jelzi, hogy áldott állapotban van. Norbi nem is titkolja büszkeségét és szerelmét gyönyörű felesége iránt, a legnagyobb közösségi portálra rendszeresen tesz fel képeket imádott Rékájáról. Norbiról süt, hogy él-hal a családjáért és szinte idealizálja feleségét.

– Réka életem szerelme. Nemcsak tökéletes feleség, de csupa szív édesanya is.  Nem kívánhatnék jobb, szebb társat magam mellé – mondta Norbi.

Rékát egyébként korábban több kritika is érte amiatt, hogy  szinte semmit sem hízott terhességei alatt, és hogy tornázik nagy hassal is. Ám Réka azt állítja: orvosilag bizonyított tény, hogy ezzel nem árt a babának, sőt így lesz fitt, egészséges kismama.

 

Fürdőruhában a terhes Rubint Réka-fotó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top