Sztárok

Pikáns fotókon Liptai és Fridi

Meglepő és egyben mulatságos fotókra bukkantunk a Megasztár döntőjén készült háttérképek között. A fotón Liptai Claudia és Friderikusz Sándor áll, és éppen valamiről nagy hévvel beszélget.

Friderikusz Sándor belesett Liptai Claudia szoknyája alá! Pikáns fotókra bukkantunk, amelyek a Megasztár 5 döntőjén készültek a színfalak mögött. A nem beállított pillanatban elkapott fotók döbbenetesek a maguk nemében, hiszen két olyan ember már-már intim pillanatait ábrázolják, akik a városi legendák szerint nem kedvelték egymást hosszú időn át.

„Nagyon nehéz esetnek ítélem őt, aki korunk televíziózásának torzszülöttje. Esetében adott egy szép pofika és semmi más… Ő korunk terméke nem sok szakmai munícióval, még kevesebb alázattal és a lehető legcsekélyebb szenvedélyességgel jutott nagyon sokra, ahonnan persze istentelenül nagyon lehet zuhanni. Sok hozzá hasonló sorsot láttam én már az elmúlt 10–15 év televíziózásában – mondta Friderikusz, aki Eddig című könyvében is megemlékezett Claudiáról, ott nemes egyszerűséggel felfújt lufinak nevezte. 

Ki tudja, a fotókat látván talán tényleg elásták a csatabárdot,  és közvetlen viszonyban vannak.

 
Pikáns fotókon Liptai és Fridi
 
Pikáns fotókon Liptai és Fridi

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top