Sztárok

Megint egymásnak esett Jolie és Aniston

A színfalak mögött csúnyán egymásnak esett Angelina Jolie és Jennifer Aniston. A vita tárgya, természetesen, még mindig Brad Pitt.

Angelina Jolie az amerikai hollywoodrag.com internetes portál szerint igencsak nehezményezte, hogy Jennifer Aniston barátnője egy interjúban betolakodónak, csalfa nőszemélynek nevezte a közelmúltban. Jolie addig mérgelődött, mígnem fogta a telefonját, és felhívta Anistont. Az internetes portál információi szerint Angelina nemes egyszerűséggel ordítani kezdett Jenniferrel.

„Hogy jössz te ahhoz, hogy ilyeneket üzengetsz a barátnődön keresztül? Milyen ember vagy te? Fogd már be végre a szádat és fogadd el, hogy Brad az enyém” – állítólag így hangzottak Jolie szavai. A portálnak és több amerikai magazinnak Jolie ismerőse tálalt ki, aki állítólag fültanúja volt a telefonnak. Nem tudni, hogy mi az igazság, ám az tény, hogy a két sztár esztendők óta igencsak rossz viszonyban van egymással. A bárdot Jolie ásta ki azzal, hogy nemcsak hogy elszerette Brad Pittet Anistontól, de két évvel később még be is vallotta ország-világnak, hogy korábbi szavaival ellentétben bizony már akkor lefeküdtek, amikor Brad hivatalosan még Aniston férje volt. 

 
Megint egymásnak esett Jolie és Aniston
Megint egymásnak esett Jolie és Aniston

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top