Sztárok

Fábry százezreket adott orvosának

Csak kevesen gondolnák róla, de Fábry Sándor nagyon jószívű, adakozó ember. Orvosait például rendre bőségesen megjutalmazza.

Fábry Sándor odafigyel az egészségére és gyakran jár orvoshoz. Ha esetleg valami baja van és meggyógyítják, nagyon bőkezű azokhoz, akik segítettek rajta.

– Időről időre eljárok orvoshoz. Nem félem a halált, de igyekszem az esélyét csökkenteni. A műsoraimban volt szó prosztataszűrésről, nőket fenyegető szívinfarktusról. A szűrővizsgálatok fontosak, és ennek én hangot adok. Az interneten minden betegségnek utána lehet nézni, az emberek pánikszerűen észlelnek tüneteket magukon, ami hülyeség. A tényekre kell figyelni! Évente kérni teljes vérkép- és vizeletvizsgálatot, a pasinak ötven fölött elmenni prosztata- és végbélszűrésre, a nőnek a nőgyógyászhoz. Kedves szomszédom mindig azt mondja: Sanyikám, megyünk kifelé az erdőből! Pedig sem lelkileg, sem fizikailag nem érzem még a kort, de meggondolom, mire szánok időt – mondta el egy korábbi interjúban a Showder sztárja. Csak kevesen gondolnák, de Fábry kifejezetten nagylelkű ember, sokat ad vissza abból a sok jóból, ami neki jutott.

– Akik jót tesznek vele vagy akiket megkedvelt, azokhoz több mint lojális és bőkezű. Kifejezetten sokat jótékonykodik. Volt olyan, hogy egy orvos meggyógyította, és Sanyi egy aranyórával jutalmazta a szakember kedvességét és törődését. Mást egy külföldi luxusúttal lepett meg. Egy barátjának kifizette az induló lakástörlesztését – mesélte egyik kollégája.

 

Fábry százezreket adott orvosának

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top